Napló - Legolvasottabb cikkek

   

Orvos
EDDIG ÚGY TUDTUK, HOGY CSAK A CITROMOT KELL NYALOGATNI. VOLT RÁK NINCS RÁK. AZ EGÉSZNEK CSAK EGY SZÉPSÉG HIBÁJA VAN, HOL VAN EBBEN A MAFFIÓZÓ GYÓGYSZERIPAR ULTRA PROFITJA?????? EZÉRT EZEKET A PANCSER MEGOLDÁSOKAT, NEM FOGJÁK AJÁNLANI, SŐT TÖRVÉNNYEL FOGJÁK TILTANI. Ajánlom figyelmetekbe.
Reményik Sándor - Tündérfok
Az életednek van egy titkos csúcsa,Mely rejtve őrzi boldogságod,Egy sziklafok, ahonnan Te az életTöretlen teljességét látod,Hol imádkoznál hosszan, térdenállva,Mert onnan végtelen a panoráma.
Érdekes törvények!
Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal,de csak nőstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár. Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket. A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét.
ÁLDÁS
Áldás Áldott legyen minden Magyar, És munkájának gyümölcse, Hogy életének minden percét, Édes íze betöltse, Lába nyomán kalász nőjön, Legyen áldott kenyere, És áldott legyen a világon, Amit érint a keze.
Koronczi József Természetfotói
A természetfotózás számomra a csend pillanatait, a várakozás örömét, dobogó szívvel a vadászat rejtelmét, a szépség varázslatát,jelenti. Hangulatokat, színeket, fényeket és a természet kimeríthetetlen alak és formagazdagságát, szeretném képeimmel megmutatni. Remélem Te is örömet találsz bennük.
Ady Endre
  A  DÁL-KISASSZONYOK NÁSZA   Az volt a hír az Azov partján, Hogy Dál király vén csont és konok, De nincsenek szebb lyányok a világon, Mint a Dál-kisasszonyok. Szép úrfiak nyár-alkonyatkor Lóháton jöttek és hevenyén, Az Azov partján tengerbe, bozótba Belebámult száz legény. Nagy, jó, deli, magyar legények Bámulták a sűrüt és vizet.
Az 1838-as Budapest nagy árvíz
A vízmérce beosztott skála, amelynek O pontját ma "Magyarországon a nulla-pont magasságát a Balti-tenger középvízszintjéhez képest adják meg (m B.f.).  Az 1838-as pesti árvíz március 13. és március 18. között okozott súlyos pusztítást, főleg a mai Budapest pesti oldalán. Az árvíz szintjét és tetőzésének dátumát számos emléktábla jelzi több belvárosi épületen.
Pünkösd ünnepe
Jézus Krisztus a feltámadása után még negyven napig együtt volt tanítványaival és felkészítette őket szolgálatukra. A negyvenedik napon visszament a mennybe. A tanítványok pedig itt maradtak szorongó szívvel, tele félelemmel. Az ezt követő tizedik napon azonban valami különös dolog történt.
A délvidéki termőföld elherdálása
Szerbia és az Egyesült Arab Emirátusok élelmiszeriparral foglalkozó Al Dahra társasága a szerbiai beruházásokról megkötött szerződés értelmében legkésőbb március 31-ig megköti a végleges szerződéseket a nyolc szerbiai állami mezőgazdasági kombinátba történő beruházásokról. Ami azt jelenti, hogy addig van még időnk és lehetőségünk küzdeni Délvidéki kiárusítása ellen.
A megtartó hit
"Jézus ekkor így szólt hozzá: „Menj el, a hited megtartott téged." (Mk 10,52)Bartimeust nem a hite gyógyította meg, hanem Jézus, de az Úr külön megemlíti Bartimeus hitét. Jelzőt is tesz elé: megtartó hit.Van másmilyen is? Van, sokféle hit van, szinte minden ember hisz valamiben. De a hitet a tartalma minősíti: mit hisz, kiben hisz valaki.

4868 cikk | 14 / 487 oldal